Thursday, 24 September 2009

ΜΑΖΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ Ή ΚΑΤΑΡΑ ΝΕΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙL ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΣΤΑΛΗ!!!!!!!!!!!!

DR ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ, MD PHD

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες μου,
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

παίρνω την πρωτοβουλία να σας στείλω την ακόλουθη επιστολή, την οποία έστειλα ήδη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, την Ομοιοπαθητική Ένωση και άλλους φορείς με την παράκληση να τη μεταδώσετε προς κάθε φίλο, γνωστό σας ή άλλο φορέα, με στόχο την ορθή ενημέρωση και την πρόληψη μιας ενδεχόμενης τραγικής πανδημίας που σύμφωνα με αναφορές και έρευνες μπορεί να κοστίσει την υγεία ή και τη ζωή ακόμη εκατομμυρίων συνανθρώπων μας.

Ονομάζομαι Βίκυ Χρυσού και είμαι Ελληνίδα blogger -διαχειρίστρια της σελίδας TOXOTIS, αλλά και αρθρογράφος στον ειδικό κυρίως τύπο. Η αιτία της επιστολής μου αυτής είναι η φερόμενη ως πανδημία "γρίπης των χοίρων" και η πρόθεση των κυβερνήσεων να περάσουν σε μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

Πέρα από το επικίνδυνο των εμβολιασμών γενικά, τίθεται ένα βασικό ζήτημα περί ασφάλειας των σκευασμάτων που πρόκειται να χορηγηθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Οκτώβριο στα σχολεία -όπως δήλωσε και η Ελληνική κυβέρνηση- και τις συνέπειες αυτών στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ήδη η αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister σε συνεργασία με ειδικούς έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίων των εμπλεκομένων (Baxter, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, άλλες φαρμακευτικές και "χορηγούς" των σκευασμάτων), Το παράδειγμα της ακολούθησαν και άλλοι πολίτες στη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ- μέχρι στιγμής, ενώ ξεκίνησε και ένα Παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς -βλέπε λίνκ στο τέλος της επιστολής...

Ιδιαίτερα οι πολίτες των ΗΠΑ, κατ' αρχήν-
. όπου έχουν γίνει τροποποιήσεις των νομοθεσιών έτσι ώστε να μην μπορεί ο πολίτης να αρνηθεί τον εμβολιασμό του,
. αλλά και να μην μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του για αποζημίωση απέναντι σε κατασκευάστριες εταιρίες και
. απειλείται με αναγκαστικό εγκλεισμό του σε "στρατόπεδα συγκεντρώσεων"...
αντιμετωπίζουν πρώτοι τον κίνδυνο πραγματικής πανδημίας και απειλής των συνταγματικών ελευθεριών τους... αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ακολουθούμε...

Σίγουρα δεν μπορώ μέσα σε λίγες γραμμές να εκθέσω όλη την εικόνα, όμως σας δίνω κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να ενημερωθείτε και να ερευνήσετε και οι ίδιοι, ώστε να δούμε στη συνέχεια πως μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο που απειλεί όλους μας με την μορφή εμβολίων...

Η δικογραφία όπως σχηματίστηκε και υιοθετείται με μικροαλλαγές από χώρα σε χώρα -στην αγγλική-
. BIOTERRORISM EVIDENCE
. CRIMINAL CHARGES
. Injunction Mass Vaccinations.docx

Bilderberg, εμβόλια και "γρίπη των χοίρων"
Σύμφωνα με την "ημερησία" η Ελλάδα έχει παραγγείλει
. 2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
. 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.
. 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.
Το θέμα είναι πως αυτές οι εταιρίες είναι συγκατηγορούμενες σε αγωγές και μηνύσεις που τρέχουν κατά αυτών και κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! ) σε διάφορες χώρες με την κατηγορία συνωμοσίας για γενοκτονία (Διεθνής "συμμορία" σχεδιάζει μαζική γενοκτονία )

Το θέμα είναι πως τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο σε περίπτωση έναρξης του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών τον Οκτώβρη στα σχολεία -όπως εξήγγειλε η κυβέρνηση.... !

Ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί τον εμβολιασμό πάση θυσία! -γιατί αυτοί που θα εμβολιάζονται θα διασπείρουν στην πραγματικότητα τον τεχνητό ιό στια κοινότητες τους!

Το 1918 η Ελλάδα είχε γλιτώσει το "μαύρο θάνατο" επειδή οι κάτοικοι δεν είχαν εμβολιαστεί -περίπτωση που αποτελεί παράδειγμα σε πολλές χώρες στο εξωτερικό αυτή την περίοδο! Σήμερα όμως κινδυνεύουμε από τα εμβόλια!

Στην Νέα Ζηλανδία ήδη κάνουν έρευνες σχετικά με τις εταιρίες παραγωγής των εμβολίων και ΔΕΝ θα παραδώσουν τους κατοίκους της χώρας τους στα νύχια της ΠΟΥ! όπως αναφέρουν άνθρωποι εκεί που αγωνίζονται για το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς!

Με την ελπίδα να μετρήσει ΠΡΩΤΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ουσιαστική έγνοια για τον άνθρωπο και τον ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
και να σταματήσουμε την πρόθεση εμβολιασμών! Για το σκοπό αυτό πρέπει να ακυρωθούν οι άδειες λειτουργίας των παραπάνω εταιριών στη χώρα και να ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες και έρευνες της αστυνομίας και στην ΕΛΛΑΔΑ _Παρακαλώ ενημερώστε όσους συνεργάτες και φίλους σας μπορείτε

Με εκτίμηση
Βίκυ Χρυσού

ΥΓ: θερμή παράκληση η παρούσα επιστολή να ανακοινωθεί και σε κάθε άλλο συνεργαζόμενο με εσάς φορέα στο θέμα της υγείας και της δικαιοσύνης ή της ενημέρωσης των πολιτών.

Ευχαριστώ θερμά
ΒΧ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΟΣ
ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Η ΨΙΘΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΥΠΟ!

ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠAΓKOΣMIOY ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΟΥ(WHO) - ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ Η ΥΓΕΙΑ , ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΗ ΠΟΘΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ - ΟΠΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΑΜΑΤΕΙΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ -ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ή ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΙΑΣ ΑΣΥΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΡΤΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ; Ή ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ! ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ!!!!!!!

ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!!!!!!!!!!......

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΜΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!...........

DR ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ
ΓΕΝ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ MD PHD

>

1 comment:

παυλος said...

μονο το υποχρεωτικο το καθιστα υποπτο γιατι το ξαφνικο ενδιαφερον.
Ας προσεξουν πρωτα τα 2.000.000
ανεργους και νεοπτωχους και
μετα να κανουμε και τα εμβολια
αφου οι 300 τα κανουν μπροστα ΜΑΣ.